googleacaf76ed70d6e527.html
 
mikkel.jpg

MIKKEL SCHRØDER

At Mikkel Schrøder er en dygtig, humoristisk og musikalsk entertainer, er efterhånden bevist de sidste 14 år på Pejseshow. Mikkel behersker alt indenfor sang, satire, komik (og er iøvrigt også producent og kunstneriskleder på Pejseshowet), og publikum føler sig altid i godt selskab og godt underholdt, når Mikkel indtager scenen. Mikkel Schrøder har på det sidste præsteret et 5 stjernet anmelderrost one-man show ”Firmafesten”, medvirket i diverse TV produktioner og, begejstret de store koncertsale med Annette Heick og deres fælles live og TV juleshow "Sound Of Christmas". I år kommer han direkte fra Rottefælde Revyen i Svendborg, med masser af energi og skøre indfald.

rasmus.jpg

RASMUS KROGSGAARD

Årets Revykunstner (Årets Dirch), TV2 Charlie-prisen "Årets Parodi"

og TV2’s nye pris ”Årets Gak”. Prisrækken er imponerende, og

med Rasmus på holdet, er man sikker på musikalitet, skarpe parodier og en sjov skuespiller. Rasmus Krogsgaard har med tiden medvirket i mere end 50 danske revyer bl.a. Sønderborg Sommerrevy, Nykøbing F. Revyen

og Rottefælden, og turnerer også med sit eget soloshow. Senest er han taget på landevejen med kollegaen Vicki Berlin og deres "Småt Brandbart" show, så ved siden af Pejseshow 2021 drager Rasmus ud i landet og underholder på livet løs. 

christine.jpg

CHRISTINE ASTRID

Første gang man kunne opleve Christine Astrids talent i Pejseshow var i 2016. Tiden flyver og 2021 er Christines 6. år på Pejseshow, og i år er hun så ene kvinde på scenen. Christine kommer i år direkte fra Kerteminde Revyen, hvor hun har givet den gas hele sommeren, så det er en veloplagt Christine Astrid der igen rammer scenen på Pejsegården.

Og har man brug for mere Christin Astrid efter årets Pejseshow, så er hun at finde i Beatles musicalen "She Loves You", der gæster Jylland i 2022.