googleacaf76ed70d6e527.html Pejseshow / Pejsegården / Brædstrup

Tlf.: 75 75 17 66

©2ofUS / Cookie-politik

SARA GADBORG

Sara Gadborg er en kvinde med mange jern i ilden.

Men om hun spiller Evita, Mamma Mia, Killer Queen i

We Will Rock You eller Ursula

i Den Lille Havfrue, så er publikum stærkt begejstrede!

Sara har i øvrigt i nu tre sæsoner stået på scenen i Bakkens Hvile, som bakke-sangerinde, og har netop dannet trioen "The Curlettes", hvor hun brillerer med sin eminente og anmelderroste stemme.
I foråret 19 låner vi Sara ud

til musicalen Ghost, og efter Pejseshow skal Sara hjem til Odense og medvirke i Odeons store julefrokostshow, samt hendes egen juleforestilling "Knas i Kronjuvelerne". Med Sara Gadborg på Pejsen har

vi et sikkert komisk kort på hånden, og en stemme der sparker røv på sheriffen!

CHRISTINE ASTRID

Christine Astrid blev i 2015 nomineret som Årets Kvindelige Revykunstner!

Første gang man kunne opleve Christines talent i Pejseshow, var i 2016 hvor hun bl.a. leverede nummeret “Multitasking” - et eminent nummer hvor hun havde gang i fem telefoner på én gang, som telefonsex- pige, Gallup udspørger, IT Hotline og bestillingsmodtager på kineserrestaurant, samtidig med at hun lige holder en samtale kørende med kæresten derhjemme.

Christine Astrid var også med i Pejseshow 2017 og 18, og i mellemtiden har hun begejstret 120.000 mennesker som Annette i ”Saturday Night Fever”, født en søn, og kommer i år direkte fra Rottefælde revyen i Svendborg.

GORDON KENNEDY

Gordon Kennedy er efterhånden et velkendt ansigt på Pejseshowet, og 2019 er Gordons 6. omgang i Pejsestuen.

Den latterfremkaldende alt-mulig-mand Gordon Kennedy er populær på Pejsegården

– og har gennem årene bemærket sig som ”bagmand” for de mange sjove filmproduktioner, som efterhånden er en fast del af Pejseshow.

Siden hans sidste besøg på Pejseshowet i 2016 har han rejst land og rige rundt med forskellige teaterforestillinger, været på tour med sit eget comedyshow, og ankommer til Pejsegården efter en sommers tjeneste i Kerteminde revyen 2019.

MIKKEL SCHRØDER

At Mikkel Schrøder er en humoristisk og musikalsk entertainer af stor klasse, ved alle der har set Pejseshow gennem de sidste 12 år. Mikkel spiller stort set alle musikinstrumenter, synger som en drøm, og behersker således alt indenfor sang, satire, komik.

Publikum føler sig altid i godt selskab og godt underholdt, når Mikkel indtager scenen.

Mikkel Schrøder har mellem de faste Pejseshows præsteret en 5 stjernet anmelderrost solo debut med hans musikalske comedy one-man show ”Klassebilledet”, været på tour med comedy gruppen ”Den Nøgne Sandhed”, og lavet masser af stand-up på de danske comedy scener.