googleacaf76ed70d6e527.html

JULIE STEINCKE

Tag godt imod dansk musicals first lady og prisnominerede stjerneskuespiller - Julie Steincke. Julie er en fantastisk alsidig skuespiller med en stor stemme og masser af humor. Hun er uddannet skuespiller fra Italia Conti Academy of Theatre Arts i London, hvor hun også er opvokset.

Hun har spillet alt fra Rizzo i Grease til balletlæreinde i Billy Elliot, og har de sidste somre - og også i år - gæstet Nykøbing Falster Revyen.

Med Julie Steincke på holdet er Pejseshow 2020 sikret et højt niveau af musikalitet, humor og stjernestøv.

CHRISTINE ASTRID

Første gang man kunne opleve Christine Astrids talent i Pejse-show, var i 2016 hvor hun bl.a. leverede nummeret “Multitasking”

- et eminent nummer hvor hun havde gang i fem telefoner på én gang, som telefonsex-pige, Gallup udspørger, IT Hotline og bestillings-

modtager på kineserrestaurant,

samtidig med at hun lige holder

en samtale kørende med kæresten derhjemme.

Christine Astrid var også med i Pejseshow 2017, 18 og 19, og i mellemtiden har hun begejstret 120.000 mennesker som Annette i ”Saturday Night Fever”, født en søn, optrådt med impro comedy, og kommer i år direkte fra medvirken i succes musicalen "Midt om Natten"

og Kerteminde Revyen.

GORDON KENNEDY

Gordon Kennedy er efterhånden et velkendt ansigt på Pejse-showet, og 2020 er Gordons

7. omgang på Pejsegården.

Den latterfremkaldende alt-mulig-mand Gordon Kennedy

er populær på Pejsegården, og har gennem årene bemærket sig som ”bagmand” for de mange sjove filmproduktioner, som efterhånden er en fast

del af Pejseshow.
Siden hans sidste besøg på Pejseshowet i 2016 har han rejst land og rige rundt med forskellige teaterforestillinger, været på tour med sit eget comedyshow, og ankommer til Pejsegården efter en sommers tjeneste i Hjørring Revyen 2020.

MIKKEL SCHRØDER

At Mikkel Schrøder er en humoristisk og musikalsk entertainer af stor klasse, ved alle der har set Pejseshow gennem de sidste mange år. Mikkel spiller stort set alle musikinstrumenter, synger som en drøm, og behersker således alt indenfor sang, satire, komik. Publikum føler sig altid i godt selskab og godt underholdt, når Mikkel indtager scenen. Mikkel Schrøder har siden sidste år præsteret et 5 stjernet anmelderrost one-man show ”Firmafesten”, medvirket i diverse TV produktioner,
og begejstret de store koncertsale med Annette Heick og deres fælles jule-projekt Sound Of Christmas.

Tlf.: 75 75 17 66

©2ofUS / Cookie-politik